Kvalitet sedan 1967

Har du ett behov eller söker du efter inspiration? 

Badrum

puts

Murning

Bemanning

lack Friday

Några av våra projekt

Sedan 1967 har vi samlat på oss en stor erfarenhet med många fina referensobjekt.
Önskar du se uppdateringar om våra projekt? Följ oss på Instagram! 

"Anlitade dem för att renovera en toalett och ett badrum hemma. Höll utlovad tidsplan och budget. Lyhörda och alltid redo att hjälpa till med rådgivning. Det vi uppskattade väldigt mycket var också att vi såg att arbetet gick framåt men att det knappt märktes att någon varit där och arbetat när vi kom hem efter jobbet. Alltid rent och städat, plus att de isolerade rummen de arbetade i för att minska att damm och annat spred sig till andra delar av lägenheten."
"Efter en katastrofupplevelse med en annan firma som slutade med att vi hävde avtalet (både pga kraftig försening och brist på kompetens) kom Fasad- och Murteknik som en räddande ängel. Med kort varsel lyckades dom skaffa fram både ställning och folk för att färdigställa vårt putsjobb. Uppdraget gick ut på att putsa både på trästomme och tegel. Avslutningen gjordes med infärgad CD stänk. Oj vad fint det blev :-)"
"Jag anlitade Fasad- och Murteknik för att mura om två av väggarna till vårt förråd. Alla som jag varit i kontakt med på företaget har haft ett mycket professionellt bemötande och kommunikationen kring projektet har sköts ypperligt. Ett trovärdigt, ärligt och professionellt företag helt enkelt."

Om oss

Fasad- och Murteknik AB startades av Lars Lind 1967 och drivs idag vidare av Gabriel Grafling och Leif Andersson.
Tack vare vår duktiga personal har vi med åren blivit specialister på varsamma renoveringar av
kyrkor och andra typer av kulturhistoriska byggnader.
Under åren har vi samlat på oss ett mycket gott renommé ifrån olika typer av uppdrag inom murning, våtrum och puts.

För er trygghet innehar vi en Allriskförsäkring, våtrumsbehörighet hos Byggkeramikrådet (BKR) och är registrerade för ID06.
Vi tillhör även Stockholms Byggmästarförening (BF), Murnings- och putsentreprenörerna (SPEF) och är anslutna med kollektivavtal hos Byggnads.